We houden van een persoonlijke, professionele aanpak voor jong en oud.

Onze Praktijk

Tandheelkundig Centrum van Someren Brand is sinds 2007 gevestigd in de Dorpsstraat in Zevenhuizen. Sinds mei 2023 zitten we op een nieuwe locatie.

Eén van de redenen waarom we gekozen hebben om onze nieuwe tandartspraktijk te vestigen op deze locatie is vanwege, de unieke locatie, fantastische ligging en uitbreidingsmogelijkheden.

 

Onze praktijk is gelegen in het centrum van Zevenhuizen (Gemeente Zuidplas) met uitzicht op de Hennipsloot een hoofdvaarweg tussen de Rottemeren en de Zuidplas. We zijn goed bereikbaar en hebben een ruime mogelijkheid om gratis te parkeren.

Ons Team

Jelmer van Someren Brand

Tandarts

Kirstin Alma

Mondhygiëniste

Naomi Nelles

Mondhygiëniste

Karel van Someren Brand

Tandprotheticus

Annapaola van Leeuwen

Tandarts

Cathlien Voorbrood

Assistente

Carlien de Visser

Assistente

Maaike van Laviere

Office manager
IMG_4076

U bent van harte welkom

Tandheelkundig Centrum van Someren Brand verwelkomen patiënten uit de gemeente Zuidplas en omstreken. U bent van harte welkom bij Tandheelkundig Centrum van Someren Brand.

Naast de algehele tandheelkunde kunt u bij Tandheelkundig Centrum van Someren Brand ook terecht voor mondhygiëne behandelingen, plaatsen van implantaten, vervaardigen van kroon- en brugwerk,  wortelkanaal behandelingen, cosmetische behandelingen en prothetische uitneembare voorzieningen.